Toggle Side Panel
Mijn cursussen
Aanbod
Blogs
More options
Inloggen
Registreren
Zoeken naar:
Mijn cursussen
Aanbod
Blogs
Cursussen
Zoek
All Cursussen
22
Cursussen
Alfabetisch
Laatst toegevoegd
Alle categorieën
Allergenen
Communicatie
Dementie
Dieetleer
Duurzaam eten en drinken
Gastvrijheid
HACCP
Horeca
Persoonlijke ontwikkeling
Verpleegtechnische handelingen
Voedingsleer
Zorg
Niet ingeschreven
6 Hoofdstukken
E-learning: HACCP Zorg
Open to access this content
Niet ingeschreven
1 Hoofdstuk
HACCP – Boodschappen doen
Open to access this content
Niet ingeschreven
1 Hoofdstuk
HACCP – Cirkel van Sinner
Open to access this content
Niet ingeschreven
1 Hoofdstuk
HACCP – Controleren bestellingen
Open to access this content
Niet ingeschreven
1 Hoofdstuk
HACCP – Controleren kerntemperatuur
Open to access this content
Niet ingeschreven
1 Hoofdstuk
HACCP – Controleren koelingen
Open to access this content
Niet ingeschreven
1 Hoofdstuk
HACCP – Controleren magazijn
Open to access this content
Niet ingeschreven
1 Hoofdstuk
HACCP – Controleren vriezer
Open to access this content
Niet ingeschreven
1 Hoofdstuk
HACCP – Handige tips
Open to access this content
Niet ingeschreven
2 Hoofdstukken
HACCP – Houdbaarheid
Open to access this content
Niet ingeschreven
1 Hoofdstuk
HACCP – Hygiënecode Kleinschalige woonvormen
Open to access this content
Niet ingeschreven
4 Hoofdstukken
HACCP – Kleinschalig wonen video’s
Open to access this content
Niet ingeschreven
2 Hoofdstukken
HACCP – Kruisbesmetting
Open to access this content
Niet ingeschreven
1 Hoofdstuk
HACCP – Omgaan met afval
Open to access this content
Niet ingeschreven
1 Hoofdstuk
HACCP – Omgaan met apparatuur
Open to access this content
Niet ingeschreven
1 Hoofdstuk
HACCP – Omgaan met familie en vrijwilligers
Open to access this content
Niet ingeschreven
6 Hoofdstukken
HACCP – Omgaan met ongedierte
Open to access this content
Niet ingeschreven
1 Hoofdstuk
HACCP – Persoonlijke hygiëne
Open to access this content
Niet ingeschreven
2 Hoofdstukken
HACCP – Registratielijsten
Open to access this content
Niet ingeschreven
4 Hoofdstukken
HACCP – Voedselveiligheid
Open to access this content
Pagina
1
Pagina
2
Volgende »